Ben-10
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Regényeim
 
Epizódok, filmek
 
Alien Force
 
Ultimate Alien
 
Főszereplők

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Ben Tennyson

  2008.04.01. 16:16

5 év telt el azóta, hogy Ben utóljára használta az omnitrixet. De Max nagyapa eltünt, így Ben újra hős lesz. Az omnitrixet újrakalibrálták, és egy sor új idegen bukkan fel belőle. Ben kívülről nem sokat változott, inkább csak komolyabb lett, gondol tettei következményeire. Mindenáron megakarja menteni nagyapját, akik fogságba ejtett egy új idegen faj, itt a Földön. Azonkívül szerelmes lesz Julie-ba, akit egyik részben randira is hív.

Gwen Tennyson

  2008.04.01. 16:15

Gwen már kinőtte régi fiús fizimiskáját és most már magabiztos tinédzser. Képességei is sokat fejlődtek. Képes manipulálni a természet erőit, pajzsot idézni és kivédeni a felé tartó lövedékeket a kezével, valamit energialövedékeket lőni. Képességeit nagymamájától, Verdonától örökölte, aki valójában egy Enedite, egy spirituállis erőkhöz közel álló idegen energia lény.

Kevin Levin

  2008.04.01. 16:15

Kevin eddig Ben ellensége volt, ám azóta megváltozott, többféle szempontból is. Először is kijutott a Null Űr-ből, és már képes újra felvenni emberi alakját. Azontúl már bárminek le tudja másolni az anyagát, legyen az vas, beton vagy akár kristály.
Belsőleg is sokat változott, valamivel kedvesebb már, azonban még mindig tudja szekálni Bent rendesen. Ezenkívül vonzalmat érez Gwen iránt, ám érzéseit még magának sem valja be.
Van egy gyönyörű zöld autója is, ami televan mindenféle felszereléssel.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Statisztika
Indulás: 2007-04-03
 
Ne lopj!

 
 

 

 

SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)