Ben-10
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Regényeim
 
Epizódok, filmek
 
Alien Force
 
Ultimate Alien
 
Saját kitalálású idegen

Név: Venomtooth - Méregfog
Faj: Naaja khautia
Bolygó: Naaja
Méret: teljesen kiegyenesedve 1,80 - 2,00 m magas, többnyire négylábon szalad, kígyózó mozgással. Hosszú farka segíti az egyensúlyozást.
Képességek: - gyors mozgású, atlétikus és akrobatikus, hajlékony, mozgékony, gyors
                    - színét a kaméleonhoz hasonlóan képes változtatni, így szinte képes láthatatlanná válni, sőt nemcsak magát, de tárgyakat (mint a nadrágját) is képes megváltoztatni színügyileg.
                     - éles karmai és fogai vannak, amelyek egyaránt alkalmasak támadásra és védekezésre
Speciállis adotságok és faji jellemzők: harapása mérgező.Fogaiból erős méreganyagot képes az áldozat testébe juttatni, ami nagyon erős bénítóméreg is egyben. Akit megharap, sokáig nem tud mozdulni se, ezáltal harcképtelenné teszi. Védekezés esetén a fogaiból ki is tudja lőni a másik összetétetelű mérgét. Ez a méreg, ha az ellenség bőrére kerül marni kezdi, mint valami sav, a fémeket is feloldja. Szembe jutja azonnali vakságot okoz. A hatás a méreg mennyiségétől függ, ha kevés jutott bele, elmúlik pár óra alatt, ha sok, akkor örökre megvakulhat.
Érdekesség: származási bolygólyán 3-as 4-es kis falkában vadásznak a náluk sokkal nagyobb békés növényevőkre. A csapatból egy tag beáll az állattal szemben, míg társai elkezdik hajtani. A megrémült növényevő szaladni kezd, és egyenesen belefut a csapdába: hiszen a lesben álló naaja megharapja. Ezáltal már megis van az aznapi vacsorájuk.

 

 

 

 
Statisztika
Indulás: 2007-04-03
 
Ne lopj!

 
 

 

 

SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)