Ben-10
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Regényeim
 
Epizódok, filmek
 
Alien Force
 
Ultimate Alien
 
Ellenségek

Acid Breath - Savlehellet

   

Savlehellet az egyik cirkuszi mutáns, akit Zombozó bérelt fel arra célra, hogy amíg ő mulattatja a közönséget, addig ők ellopják a vagyunukat, amiket a parkolóban lévő kocsikban hagytak. Először Zombozónak dolgozott, majd később az Omnitrixből megszökött Szellemnek segített elkapni Bent.

Különleges képessége, hogy savas lehellete van, amivel könnyedén nagy károkat tud okozni ellenfelének mindenfajta közelharc nélkül.

Dr. Animo

   

Dr. Animo egy igencsak őrült tudós. Állatokon végzett genetikai kísérletei során rájött, hogyan tudja az állatokat továbbfejleszteni, két faj tulajdonságait összekeverni, illetve rég kihalt állatokat feltámasztani hamvaiból, valamint hogy hogyan tegye őket a saját rabszolgájává.

Dr. Victor / Frankenvic

   

Dr. Victor a NASA-nak dolgozott eleinte, de az csak azért volt, hogy megakadályozza az, hogy bárki is a Mesteri terv-be avatkozzon. Miután Frankenvic-ké alakult, először feltámosztatta a mesterét, Szellemet (Ghostfraked) és kilőtt egy hajót az űrbe, amin a Múmia tartózkodott a korrodium kristályokkal, amit aztán egy műholdba téve egy korrodiumsugarat bocsájtsanak a Földre, ahol örökös sötétség fog uralkodni a mutálódott emberiség felett. Ideállis lakhely a Szellem számára, mivel ha örökös sötét van, nem kell bújkállni a Nap fénye elöl. Frankenfreak végik hű marad mesteréhez.

Bermuda Triangle Aliens - Bermuda háromszögi idegenek

   

Ezek az idegenek akkor bukkantak fel, mikor Max, Ben és Gwen meglátogatták max egyik régi barátját, aki luxusszállodákat épít a világ különböző tájain, itt éppen a Bermuda háromszög alatt. Grand Smith ellopta az idegenek energiáját, amit most követelnek vissza.

Charmcaster - Bűbájontó

   

Charmcaster Hex unokahuga, és egy valóságos boszorkány. Bár a varázstudománya eleinte csak a ,,táskájában" volt, varázskönyve segítségével egyre jobban fejlődött. Gwen igazi ellensége, mivel ő egyszer elvette a varázskönyvét.

Clancy

   

Clancy egy olyan ember, aki különleges képességének köszönhetően irányítani tudja a különböző rovarfajokat. Eredetileg a Chester utca 8610-ban lakott, ami egy elhagyatott, romos épület. Amikor Liang tanácsosnő a városfejlesztési programon dolgozott és felújítani akarta ezt a városrészt elhatározta, hogy ehhez előbb le kell rombolni ezt az épületet, hogy befejezhesse a projektet. Clancy úgy dönt, hogy nem hagyja, hogy lerombolják az otthonát, így adottságának hála megmenti a pusztulástól. Bosszúként elrabolja a tanácsosnőt, de Csupakéznek köszönhetően megmenekült, és a ház is összeomlott. A terve, hogy megmentse otthonát, kudarcba fulladt, így úgy dönt, hogy elpusztítja az egész várost. Azonban Ben Lánglovag képében ismét megállítja. A Tennysonékat, azonban útközben megtámadta őket egy hatalmas rovarsereggel, de Max nagyapa San Ju Yen Pien gyógyszere felülbírálta irányítását a rovarokon, és így védtelen lett nagyapa öklével szemben.

Enoch

   

Enoch a Szervezet, az örök lovagok vezetője. Megszállott idegentechnológia gyűjtő, és mikor Howell elhozza neki Ragacskát nagyon megörül. Úgy gondolja, hogy inkább titokban tartja az idegen felfedezését, ami Howell-t nagyon feldühíti, mivel mindig is hírnévről és gazdagságról álmodozott. Felhagyja munkáját az idegenvadászatban, és bosszút áll Enochon, amiért csúnyán átverte. Azonban Enoch folytatja kutatásait, és a Tennyson család irányába tereli gyanúit.

 
A Végső Fegyver című epizódban még egyszer feltűnik, hogy megszerezze a legendás Ekchuah kardját, amivel a világ ura lehet. Max, amennyire csak lehet, próbálta ő meg szerezni a kardot, azonban mégiscsak Enoch ért hozzá először, de a kardból csak 5000 és pora jutott neki.
 
Az Unnaturals című részben is felbukkant, amikor is különleges képességű baseball játékosok játszanak Ben osztálytársai ellen. 

Frightwig - Rémhaj

   

Frightwig Zombozo kegyence volt a Last Laught című epizódban. Ereje a csápokhoz hasonlító hajból származik, amely olyan erős mint Thumbskull. Később megjelent a Ghostfraked Out című epizódban is ahol Szellem szolgájaként segített elfogni Bent.

A miceolid - Fungal Brain

   

A Fungal Brain egy hatalmas idegen, amely a Opinicon tábor alatt lévő földben pihent. Azonban felébredt és gomba idegen hadseregének segítségével átvette az irányítást a terület felett, és több millió spórát hordozó gombaóriások nőttek ki a földből. Ben Wildvineként harcolt ellene, de emberi formában jutott eszébe a megoldás. Nagyapa korábban adott neki egy lábgombásodás elleni gyógyszert, ami állítólag megöl minden gombát. Hátha itt is bejön. És sikerült, Fungal Brain elpusztult, és később a többi spórát hordozó gombát is elpusztították, amit Gwen ötlete segítségével szórtak szét.

Great One - A nagy ciha

   

A Nagy Ciha egy óriási idegen, ami leginkább egy hatalmas kullancsra hasonlít. Képes arra, hogy a lábaival mélyen a földbe gyökerezik, ki tudja szívni a bolygó életerejét. Ágyúgolyó még éppen idejében állította meg.

Hexlord the Magician - Hexlord, a mágus

   

Hexlord, vagy Hex egy mágus, ki fő erejét amulettekből, Bazell mágikus talizmánjaiból nyeri. Mindegyik más képességgel ruházza fel használóját. Van a levitációnak, a tűznek, a reikarnációnak, a szerencsének, és villámoknak egy-egy mágikus talizmánja, és mindegyikkel igen erőteljes varázslatokat képes megidézni. Hogy erejét még jobban megerősítse, úgy gondolta, hogy megszerzi az Archamada varázslatok könyvét, amivel elképzelhetetlen hatalomhoz tudott volna hozzájutni. Ám Ben és Szerencsés lány (Gwen) ebben megakadályozta, és Gwen megsemmisítette Bazell talizmánjait.

 
Később azonban mégis találkoznak Hexszel, miután unokahúga, Bűbájontó kiszabadítja őt a börtönből. Egyetlen célja, hogy megszerezze Bazell zárkövét, amivel újraalkothatja a többi talizmánt, amiket Gwen megsemmisített.  

Mr. Jingles

   

 Mr. Jingles valójában nem gonosz, csak tökéletes karácsonyt szeretett volna, ám ezt nem éppen tökletes módszerekkel akarta véghez vinni. Fogjul ejti Max nagyapát, mert azt hiszi hogy ő a Mikulás. Nagyapa hiába mondta, hogy nem ő az akit keresnek.

Joey / Rojo

   

Joey egy fegyveres női motorosbanda vezetője és éppen egy pénzszállítót raboltak ki mikor Csupakéz és Vilgax drónjai megjelent a színen. Ám az egyik elpusztult drónra ráakad, akkor az hirtelen egyesül a lánnyal, és létrehoz egy különleges kibernetikai lényt, Rojót. Ám mivel félig drón, Vilgax tud neki parancsolni, és elpusztítja, hogyha nem szerzi meg neki az omnitrixet…

Jonah Melville

   

Jonah Melville fő üzlete, hogy ritka és veszélyeztetett állatokat gyűjt, hogy aztán értékesítse őket. Általában egy árverésen adja el őket, annak, aki a legtöbbet kínál neki. Gyakran állatvédőnek, vagy aktivistának álcázza magát, hogy közelebb férkőzzön a legszebb példányokhoz. Ha Penge nem állította meg volna őt, már a krakken tojásokat is rég eladta volna.

Kraab

   

Kraab a három idegen fejvadász közül az egyik, akit Vilgax küldött a Földre, hogy megszerezze neki az omnitrixet, Ben-től. Aranyozott fegyverzete és páncélzata van, négy, lába és egy hatalmas ollója. Megjelenése leginkább egy Földi rákhoz hasonlít. Lábai segítségével képes magát befúrni a földbe, és ollójában még van egy igen erőteljes lézerfegyver.

A limax idegenek

   

A Limax, vagy alakváltó idegenek, egy ismeretlen világból származnak, és azzal céllal jöttek a Földre, hogy öreg embereket gyűjtsenek, és felfalják őket, majd felveszik áldozataik alakját. Képesek még eggyé olvadni is, hogy erősebb, hatalmasabb lény legyen belőlük. Fő erejüket a forróság és a meleg adja, azonban a vizet nem bírják, szétolvadnak tőle.

Megawhattok

   

A Megawhattok egy csintalan kis idegenek akik elektromos energiából vannak. nagyon szeretik a tréfát, bár ezt a fajta viccelődést nem mindenki találja viccesnek, mivel szórakozásból akár képesek egy várost is elpusztítani.

Phil

   

Phil, Max nagyapa barátja és munkatársa volt régen, amikor még ,,szerelőkként” dolgoztak. Max már régen abbahagyta, de Phil, még mindig űzi a régi szakmát. Ajánlatot tesz Max-nek, és Ben-nek, hogy dolgozzanak együtt, mint egy szerelőcsapat. Ben örül, és élvezi, de nagyapának gyanús valami. Kiderült ugyanis, hogy Phil ellopta a Null Űr Projectort, hogy kiengedje azokat az idegen szörnyeket, amiket régen befogtak, hogy aztán jó pénzért újra elkapja őket.

Six-Six

   

Six-Six a három idegen fejvadász egyike, akit Vilgax a Földre küldött az omnitrixért. Lila páncélzata és fegyverzete van. A legkülönlegesebb fegyverekkel van felszerelve, ilyen például a kézi rakétavető, rengeteg rejtett fegyver, gránátok, ezenkívül még tud repülni, és négy keze van, bár csak kettőt használ, a másik kettő csökevényes, és ezeket inkább elrejti. A másik két fejvadásztól eltérően, Six-Six csak a saját nyelvén beszél, de ezt a vadászok megértik.

 
Mikor másodjára felbukkan akkor éppen egy veszélyes robbanóvegyületet akar létrehozni az X elemből és a Bicenthium Alloy-ból (közönséges vas, iron), hogy azzal bombázza a naprendszert. 
 
Az omnitrix titkai-ban is felbukkan, ott Vilgax-szal kötött szövetséget. A harcok során lehull róla a maszk, és láthatjuk alatta igazi arcát.

Slix Vigma

   

Slix Vigma egy robotdroid, aki egy hatalmas arénahajó, a Megacruiser irányítója. Ő az egész hajó parancsnoka, uralkodója. Célja, hogy gladiátorokat toboroz a galaxis minden tájáról, és élet-halál harcukkal őt, és a közönséget szórakoztassák. Végül Kevin megsemmisítette őt.

Thumbskull - Hüvelykkoponya

   

Thumbskull (Hüvelykkoponya) Zombozo kegyence volt a Last Laught c. epizódban. Csupakéz erejével rendelkezik, azonban az intelligenciája nagyon kicsi. A neve a fejére vonatkozik mivel nagyon hasonlít egy hüvelykujjra.  

Werewolf - Vérfarkas

   

A Benwolf c. részben bukkan fel először. Azt hitték, hogy ő hely istenként tisztelt vérfarkasa, a Yenaldooshi, ám ő valójában egy külön idegen faj. Megkarmolta az Omnitrixet, így Ben is idegen vérfarkassá változott tőle.

Ghostfraked-nek dolgozik, Frankenvic és múmiával egy csapatban.

Vulcanus

   

Six-six társa, segített neki megszerezni az x-elemet. Vulcanus a későbbiekben is felbukkan, pl. a a Ben 10,000-ben vagy az Alien Force első évadjában.

Zombozo

   

Zombozo egy olyan bohóc, aki mások boldogságából táplálja magát, hogy erősebb legyen és hogy tovább éljen. Ez egy cirkuszban a legkönnyebb, mikor éppen a közönséget szórakoztatja, mivel van egy különleges szerkezete amivel képes a pozitív energiát felszívni. Ezt a gépet ő csak Psyclown-nak hívja, és miközben szívja a boldogságot, öregíti is az embereket, végül nem marad belőlük semmi.

 
Statisztika
Indulás: 2007-04-03
 
Ne lopj!

 
 

 

 

SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)