Ben-10
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Regényeim
 
Epizódok, filmek
 
Alien Force
 
Ultimate Alien
 
Az Omnitrixről

Az omnitrix a galaxis legerősebb fegyvere, akinek a birtokában van, 10,000 különböző idegenné képes átváltozni egy gombnyomással Eleinte csak rövid, majd egyre hosszabb ideig képes idegen formában maradni tulajdonosa, végül már örökre is egy bizonyos faj maradhat.

A legelső részben Vilgax mindenáron megakarta szerezni az Omnitrixet, de Xylene ebben megakadályozta, és egy mentőkapszulába rakja, majd leküldi egy közeli bolygóra, a Földre. Vilgax súlyosan megsérült, ezért nem tud utána menni, robotdrónjait küldi el helyette.

Itt kezdődik a tízéves Ben Tennyson története is, aki az erdőben sétálva váratlanul megtalálja a lezuhant mentőkapszulát, benne az Omnitrix-szel. kiváncsiságának köszönhetően ráfonódik a bal csuklójára és nem lehet onnan leszedni, mivel egyesült Ben DNS-ével.Innentől kezdve Ben szuperhős lesz, és erejét a bajba jutottak segítségére használja. Ahogy telik az idő, egyre jobban kitanulja az Omnitrix használatát, úgy, hogy 20 évvel később már nem látni emberi arcát, mivel mindig idegen formában van. De aztán saját, fiatalabb önmagának hála, újra emberré változik.

Az Omnitrix lényegében hasonlít egy csuklópántra, karperecre, vagy ahogy ismertebb, egy órára. Eleinte csak 10 idegen használható belőle, de aztán feloldja a többit is. képes még új idegen begyűjtésre is, így van benne Benwolf, Benmummy és Benvictor is, valamint Ghostfraked újra

Vilgax mindenáron meg akarja szerezni, akárkin is van, mivel másolatokat készít belőle és létrehozza vele a világegyetem leghatalmasabb és legerősebb hadseregét, amivel uralkodhat bármin, és bárkin.

 

 Egy kicsit hosszúra sikeredett, de szerintem ajánlott elolvasni. Upgrade

 
Statisztika
Indulás: 2007-04-03
 
Ne lopj!

 
 

 

 

SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)