Ben-10
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Regényeim
 
Epizódok, filmek
 
Alien Force
 
Ultimate Alien
 
Egyéb mellékszereplők

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Galaktikus Végrehajtók

  2007.05.21. 06:44

A Galaktikus Végrehajtók, a Galaktikus Törvények megszegőinek az elintézésére vannak kiképezve, és nagyszerűen összehangolt támadásuknak köszönhetően elég nehéz őket legyőzni. Tagjai Ultimos, Tini és Synaptak.

Technorg

  2007.05.21. 06:43

Technorg a Megacruiser nevű hajón egy gladiátorharcos-bajnok, senkinek sem sikerült idáig legyőzni-e őt, egészen addig amíg Kevin-Ben páros ügyességének köszönhetően ez megváltozott. Ben meghagyta életét, és ezzel Technorg,  Ben hűséges szolgája lett, annak elenére, hogy a fiú ellenezte. Bár később ő mentette meg az életét Kevintől, ezért kvittek lettek.

Tetrax - Petrosapiens bountyhunter

  2007.05.21. 06:43

Nagy segítőtársa Ben-nek, hiszen nélküle nehezen győzték volna le Six-six-et és Kraab-ot mikor az omnitrixet akarták elvinni Vilgaxnak.
Azonkívül akkor is a segítségére sietett, mikor az omnitrix önmegsemmisítője beindult. Bent minél hamarabb el akarta vinni az omnitrix készítőjéhez, hogy leállítsák a hatalmas robbanást.

Hoverboard ugyanaz a faj mint Gyémántfej, vagyis Petrosapiens. Az elbeszéléseiből megtudhatjuk hogyan fordul saját népe ellen, csakhogy vilgaxnak megszerezze ami kell neki. Ám Vilgax rútul becsapta, és a szülőbolygólyát megsemmisítette

Still hadnagy

  2007.05.21. 06:43

 Still hadnagy az idegen-elhárító osztag vezetője. Mikor Kevin Ben idegen alakjaiban tomblt a városokban, ő próbálta orvosolni a bajt. Először Bent akarta elkapni, de később rájött az igazságra.

Edwin

  2007.05.21. 06:43

Edvin Max barátjának, Donovan-nak az unokája. Donovan szeretné ha a unokája folytatná tovább a ,,családi bizniszt" azonban Edwin más véleményen van.

Kai Green

  2007.05.21. 06:43

 A Benwolf című részben Ben szerelmes lett belé, ám Kai ezt nem viszonozta. Jobban tetszett neki Ben szőrős farkasemberként, mint emberi gyerekként.

Tod

  2007.05.21. 06:42

Vance Vatteroy

  2007.05.21. 06:42

Egy időjárásjelentő, ő készítette S.A.M.-et, az időjárásbefolyásoló robotot a Monster Weather c. részben, de amikor egy villám belecsapott a gépezetbe, az saját akaratra tett szert.

Wes Green

  2007.05.21. 06:42

Max nagyapa régi barátja, Kai nagyapja.

Xylene

  2007.05.21. 06:41

Az omnitrix szállítója volt egykor, ő küldte a Földre Vilgax elöl egy mentőkapszulában. Ő maga egy külön mentőkapszulában utazott, de az egy kietlen jégmezőn landolt, és csak akkor épredt fel, amikor néhány szórakozó gyerek alatt beszakadt a hó, így ráakadtak a mentőkapszulájára. Az omnitrixhez is ért, hiszen ő állította be Ben-nek Upchuckot.

Xylene különleges, képességel rendelkezik: a telekinézissel, vagyis az akaratval tudja mozgatni a tárgyakat. Régen Max nagyapa szerelme volt, de még most is szeretik egymást

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Statisztika
Indulás: 2007-04-03
 
Ne lopj!

 
 

 

 

SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)