Ben-10
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Regényeim
 
Epizódok, filmek
 
Alien Force
 
Ultimate Alien
 
Főszereplők

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Benjamin Tennyson

  2007.04.03. 15:23

Ben egy átlagos 10 éves gyerek akinek éppen kezdődik a nyári szünete. Ugyan olyan más hasonló korú gyerek, imád videóátékokat játszani és szenvedélyesen gyűjti a szumós ütőkártyákat. A szünetet a nagyapjával és unokahúgával Gwen-nel tölti. Ám egyszer csak váratlan fordulat következik be az életében. Megtalálja az Omnitrixet, és az ráragad. Ez a furcsa karóra azonban különleges képességgel bír: Ben-t 10 különböző idegenné tudja átváltoztatni és mindegyik másban jó. Van amelyik repülni, villámgyorsan szaladni, lángokat szórni, vízben lélegezni tud, de van olyan is amelyik hatalmas fizikai erővel, intelligenciával, kifinomult érzékszervekkel, rendelkezik, és olyan is amelyik sebezhetetlen, láthatatlan, vagy éppen bármilyen gépet tud vele irányítani. Ám Ben mikor átváltozik csak külsőleg változik meg, belül ugyanaz a gyerek marad aki volt. És mivel ekkora erőre tett szert elhatározta, hogy embereken fog segíteni majd vele, és bizony nem mindig lesz könnyű a döntés, hogy mi is a helyes tennivaló az adott helyzetben.

Gwendolyn Tennyson

  2007.04.03. 15:21

Gwen Ben unokahúga, aki csatlakozik hozzá és a nagyapához, hogy együtt töltsék a nyári szünetet. Eleinte nem igazán örül, hogy részt kell vennie ezen az úton, de aztán beletörődik. Gwen egy okos, éles eszű lány aki mindig segít Ben-nek ha szüksége van rá. Viszont nem tűri ha sértegeti cousinja, mindig visszavág neki és általában a vitákat ő nyeri. Ha valami fontos infót kell valakiről, valamiről megtudni, ő lesz az aki tudni fogja elsőként, mivel a laptopja és az internet segítségével könnyedén megtalálja és tudatja a többiekkel.

Mindezek mellet nagyon fejlett akrobatikája és harci tudása van a karate edzéseknek köszönhetően. Gwen hősi egyénisége Szerencsés Lány, aki Hex egyik, nevezetes a szerencse talizmánjának köszönhetően mágikus erejű szerencsére tesz szert. Ám Gwen még nem is sejti, hogy valóban mekkora mágiaerővel is rendelkezik.    

Max Tennyson / Nagyapa

  2007.04.03. 15:19

Max nagyapa egy kis túrára viszi unokáit Bent és Gwent, amelyben beutazzák az országot. Ám az unokái sem sejtették, hogy a nagyapjuk valamikor egy titkos szervezetnek dolgozott aminek feladata az támadó idegenek és egyéb szörnyek megtalálása és megsemmisítése volt. Ezt a szervezetet csak szerelőknek hívták. Azonban a hőskorszaknak vége, régen kiöregedett a szakmából. Azonban mikor Vilgax újra előkerül és Benre támad, hogy elvegye az órát és hogy megsemmisítse a Földet ezt nem hagyja annyiban. Újra előkerül a régi fegyver amit Vilgax legyőzésére használhat a titkos Rushmore hegyi raktárból.

Vilgax

  2007.04.03. 15:18

Vilgax mindenáron megakarja szerezni az omnitrixet, mivel azzal a világmindenség ura lehet. Az ürhajót amiben az órát szállították megsemmisült, de az omnitrix sikeresen landolt az egyik közeli bolygón, a Földön. Ám az órát időközben megtalálták, és Vilgax az utóbbi ütközetben nagyon megsérült éppen hogy csak túlélte, ezért nem tud maga menni. Különböző robotokat, drónokat, és idegen fejvadászokat küld a Földre, hogy szerezzék vissza neki az omnitrixet. Ezek a kísérletek a visszaszerzésre elég sikertelenek, mivel jelenlegi birtokosa mindig legyőzi küldötteit. Ám mikor már teljesen felépült maga megy el, hogy megkaparintsa azt amit  szerinte csak is ő birtokolhat. Kiderül, hogy régi ellenségének Max Tennysonnak az unokáján van az óra, és mivel Max nem hagyja, hogy unokáját bántsa újra szembe kerülnek egymással.

Kevin 11

  2007.04.03. 15:17

Kevin egy nem éppen átlagos New York-i gyerek. Különleges energiaszívó képességgel rendelkezik amivel elektromos gépek, berendezések energiáit tudja felszívni, és kiosztani ha muszáj, vagy ha akarja. Mikor Ben elszökik nagyapjától, hamar összebarátkoznak, ám kiderül hogy Kevin csak is magával törődik, és nem érdekli ha miatta többen megsérülhetnek, vagy meg is halhatnak. Ezt egy igazi hős nem hagyhatja, megpróbálja megállítani, ám eközben kiderül, hogy Kevin az óra erejét is eltudja szívni. Ez addig fajult, hogy Kevin csak is idegen testben élhet tovább, és csak nagyon kevés ideig képes eredeti arcát felvenni. Ezért persze Ben-t okolja, hogy ilyenné vált és meg akarja bosszulni. Egyszer egy Bennel való hadakozás során váratlanul váltotta vissza emberi alakját és mivel Ben nem akart tovább harcolni Kevin nagyon dühbe jött és hirtelen átalakult egy olyan lénnyé amelyik az omnitrixből minden lény alakjával és képességével rendelkezik, ám förtelmesen ronda. Ezért is Bent okolja, és miután már úgy érezték győztek felette nagyot tévedtek. Kevin 11 szívósabb és erősebb mint azt bárki is gondolja.   

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Statisztika
Indulás: 2007-04-03
 
Ne lopj!

 
 

 

 

SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)